Brollop forberedelser 2015 senaste

Planerar ett bröllopFör varje man är bröllopsdagen en allvarlig upplevelse. Det beror inte på om bröllopet är sunt förnuft eller det finns en känd största dröm. Jag drömde om sista stunden från min barndom. Och det försvarade sig själv. Min förlovade förlovade faktiskt till mig. Vi började förberedelser för den sista ovanliga händelsen. Rum, klänning, kostym, det här är viktiga arbeten vi tänkt på. De förutse inte varje stort bröllop, så rummet hittades relativt snabbt. När det gäller bröllopsklänningen beställde jag det bara. Eftersom den traditionella förstod vad jag vill, så jag inte ens försökte se ut som en i handeln, gick bara till sömnstressen. När det gäller kostymen störde inte den framtida mannen alls. Han skulle troligen bära sin nuvarande kostym, för i honom trodde han att han kände sig bäst. Tillbehörna gick också till en snabb hastighet.

Urval av vigselringarDet finns fortfarande ett urval av vigselringar. Vi både gillar enkla, moderna saker. I kontraktet med nuvarande bröllopsringar krävde de sig fast vid den sista behandlingen. Vi kom fram med idén om att den skulle leva för att knyta vitt och rött guld. Vi letade lite, men vi fann det nästan perfekt. Innan de är fast beslutna att ta emot, erbjöd de oss tillfälliga band i salongen för engagemanget.

Tillfälliga vigselringar?Detta är förmodligen en ny trend också ett sätt att få fingrarna vana vid andra smycken. Det fick mig att skratta lite, och senare insåg jag att om det var samma för mig som en annan ring var det en bra nyhet för min fästman. Trots allt, vilken klient vill ha något på sina fingrar? De gillar inte att ringas. Vi kom överens om detta tillvägagångssätt och vi har agerat modigt i våra nuvarande bröllopsringar. Min andra man arbetade och ropade i denna cirkel för allt du kunde. Speciellt för glasögon. Och förmodligen för en pint öl. Men jag måste erkänna att han bar det med stolthet. Och han befordrade sig till alla mina vänner. Det fanns fler andra situationer. Vissa trodde att vi redan hade gift och att vi inte informerade dem. Särskilt en moster kände sig mycket förolämpad och det var svårt att övertyga henne om att dessa inte är perfekta vigselringar. Hon sa att världen var galen och att hon inte skulle höra i den senaste variegationen. Men hon lovade att hon skulle komma för ett visst bröllop. Som ett resultat fick de lämpliga vigselringar från juveleraren. De var underbara. Precis vad vi beställde. De kunde snabbt inte vänta att vara officiellt grundade.

ceremoniSom ett resultat har denna fantastiska dag kommit. Vädret var bra, solen skenade, vilket kan vara en attraktiv harbinger för framtiden. Jag erkänner inte några vidskepelser, men jag tyckte om honom väldigt mycket. Kyrkan var perfekt, smakfullt inredd, vilket var min systers förmåner. De uppstod verkligen i samband med uppgiften. Vi klädde upp till massorna av gästerna. Prästen gav oss tröst. De viktigaste orden föll bakom: Ja. Vi var nu en partner och en kvinna. Vi var mycket nöjda. Nu är det dags att spela. Det fanns ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till ett hyrdat rum, en festlig middag serverades. Den tidigare beställda orkestern spelade hakan. Det fanns ingen baksida till dans och nöjen. Alla var glada till gryningen. Då var det en bra dag.