Har draperade till sidan

Nonacne

Min systerdotter älskar väldigt mycket att leka med håret, du kan slå henne för dagar och kamma henne också. Hon är också involverad i det här, att om jag vill göra hela saken snygg, kan jag ordna en flätad sex gånger, varje gång jag lägger hårtillbehör på dem eller klipper på dem. Han älskar skolspel och slutar med dem. Hennes sista roll som Princes Joker var också original och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. I början instämde min mamma henne med ett dussin flätor med band monterade i dem. Senare sa den elvaårige nej nej, inte en gång. Jag skulle bättre göra det inomhus ... ja det började. En halvtimme överklockning och deras inriktning. Hon såg vacker ut som en stor prinsessa. Och när hon stannar med bortskämda tjejer ändrade hon sig ganska snabbt. Med tanke på att från början av uppträdandet har nästan två timmar gått. Oväntat ... helt förändrade tanken, och i sitt tal gick det lite mer "nej, det vill jag självklart inte, eftersom jag inte minns prinsessan, vilken höghänt flicka". Hon frågade sig en ny frisyr, staplat hår i en fylld coca's hud. Vid bröllopet, som jag skrev tidigare, har vi nu övning i att fästa håret, sen sen gick vi särskilt bra. Hennes mamma, å ena sidan, å andra sidan och i tjugo ögonblick var fulla.