Spelar elsa kammar har

Min kusin älskar att leka med hår, du kan slå henne i timmar och få dem att göra det. Samtidigt absorberas det verkligen, att om du vill göra hela utseendet vackert kan du förbättra en fläta fem gånger, sätta hårbågar på dem hela tiden eller fästa dem med klämmor. Han tycker om skolarbetet mest och förbereder sig för det. Hennes nya skapelse, Queen Joker, var också lätt och krävde en bra frisyr och kläder. I början hade min mamma flätat sina dussintals flätor med band som var fästade på dem. Då sa den här underbara elvaåringen nej nej, och inte en gång till. Jag blir trevligare på platser ... och så började det. Fyrtiofem minuter överklockning också deras skapande. Hon såg fantastiskt ut som en stor drottning. Först när hon är med aristokraterna bytte hon sig ganska snabbt. Tar inte på den sista, som från början av komponeringen till skådespelet mindre än två timmar har gått. Oväntat .... helt förändrade tanken, och i sitt tal lät det mycket som "nej, jag vill faktiskt inte, i vad jag inte påminner drottningen, vad gör hon". Hon krävde en ny frisyr, ordnade hår i form av en fylld coca. Sedan, som jag skrev tidigare, har vi nu en färdighet i att forma håret, så allting gick särskilt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, från nästa, även om några minuter var perfekt.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp